در سن ۶۰ سالگی دیابت یکی از بیماریهایی میباشد که بیشتر افراد را درگیر میکند؛ به صورت کلی قند خون برای افراد سالم در سن ۶۰ سالگی در محدوده ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلی گرم بر دسی لیتر قرار دارد.
این آزمایش حتما باید با نمونه خون سرم انجام شده باشد و با تست نوار خانگی نمی توان این تفسیر را تعمیم داد.
برای تشخیص افزایش قند خون باید میزان کتون موجود در ادرار مورد بررسی قرار گیرد که این آزمایش به وسیله کیت تست بدون نیاز به نسخه از داروخانهها قابل خرید میباشد؛ پس از تهیه کیت تست کتون موجود در ادرار را مورد بررسی قرار دهید.
در کودکان، قند خون می تواند بیشتر از بزرگسالان نوسان داشته باشد. دو ساعت پس از غذا خوردن، سطح طبیعی گلوکز در کودکان کمتر از ۱۶۰ میلی گرم در دسی لیتر است.
آزمایش دیابت بارداری در هفته چندم انجام میشود؟ این تست در بین هفتههای ۲۶ تا ۳۰ام بارداری توصیه میشود.
البته توجه داشته باشید در صورتی که شما مبتلا به دیابت نوع یک بوده و قند خونتان بالاتر از ۲۵۰ میلی گرم بر دسی لیتر باشد، می باید ابتدا تست کتون ادرار را انجام دهید.
به دلیل پتانسیل بالا در کمک به کنترل دیابت، شنبلیله در میان داروهای خانگی ما برای پایین آوردن قند خون بالا جای دارد.
خانه سبک زندگی سلامت رژیم و تغذیه برای کنترل قند خون بالا چه بخوریم؟
گلوکز، قندی است که بیشترین استفاده را در بدن دارد، قند فروکتوز در میو ه ها و لاکتوز در شیر است که بعد از استفاده در بدن به گلوکوز تبدیل شده و در آخر به انرژی تبدیل می شود .
بیشتر بخوانیم: آزمایش تستوسترون بیماری افت قند خون چیست؟ و چه زمانی تجویز میشود؟
گیاهی همیشگی است و ریشهی آن برای کاهش قندخون بسیار ارزشمند است.
من( خانم ۴۷ ساله، قد ۱۵۷، وزن ۶۵ چند ماه پیش به مرور بدون ورزش یا رژیم حدود ۳ کیلو وزن کم کردم و برای همین چکاپ گردم و متوجه شدم قند خون ناشتا ۱۳۰ هست) من ۲۰۰ میل اسپیرونولاکتون در روز میخورم).
جو دارای شاخص گلوکز ۵۵ یا پایینتر است و این باعث میشود فرد کمتر دچار افزایش و افت سطح قند خون گردد. جو همچنین حاوی ب-گلوکان است که دارای فوایدی از این جمله است: کاهش گلوکز و پاسخ انسولین پس از غذا، بهبود حساسیت به انسولین، کمک به حفظ کنترل گلوکز و کاهش چربی خون (چربی). مطالعات نشان میدهد که مصرف جو در کنترل گلوکز و چربی در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم تأثیر مثبتی دارد.
بیشتر بدانید: ۴ تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲